VÅRE LØSNINGER

Blue car with yellow sponge removing foam from the car.

Swash tilbyr software for å revolusjonere bilvasken i dine vaskehaller. Vår tech-løsning er tilpasset både selvvask og maskinvask. Kunden kan velge mellom ulike lokasjoner og vaskeprogram, og betale enkelt via Vipps.

Swash sin teknologi gjør bilvask enklere enn det noen gang har vært før. Vi tilbyr QR-koder, sikker betalingsløsning via Vipps, i tillegg til back office. Synkronisering mellom landingsside, terminal og vaskesystem minimerer manuelt arbeid og effektiviserer kjøpsprosessen. Alt innen digitalisering av bilvask hjelper vi deg med!

Dynamisk dashboard med nøkkelinformasjon om salg og kundeatferd gjør at du kan skille deg ut fra dine konkurrenter og tiltrekke deg flere kunder.

Vi tilbyr følgende funksjonaliteter i dashboardet:

  • Omsetningstall i ulike tidsintervaller (per time, dag, uke, måned, år)
  • Omsetning gjennom plattform vs. fysiske betalingsterminaler
  • Salg av ulike programmer
  • Marginer
  • Dynamisk prissetting

ER DU STASJONSEIER?

Swash gir deg alt du trenger for digitalisere bilvasken din. Bli med oss inn i fremtiden og skill deg ut fra konkurrentene. Vi vet at mange vaskeanlegg står ubrukt store deler av tiden. Bruk din data for å tilpasse priser i perioder med lav omsetning, og øk din fortjeneste.

Sammen med vår samarbeidspartner Washpay tilbyr vi alt du trenger av hardware for å digitalisere din bilvask. Skiltkamera, styringssystem til maskin uavhengig av type maskin, og fysisk betalingsterminal. Washpay har utviklet en rimelig, brukervennlig og driftssikker betalingsterminal med touchscreen. Terminalen er produsert i syrefast stål, og leveres med software fra Swash.

Vil du være med på reisen? Kontakt oss på hei@swash.no

Balck car in a machine wash with blue brushes.